Noi credem în continuitatea și în consecvența administrației publice. Ideea de bază este că facem lucruri pentru oraș și pentru oameni, iar astfel de lucruri presupun proiecte de durată. Din acest motiv, dorim să evidențiem o serie de astfel de proiecte, începute în perioada 2012-2016. Nu facem acest lucru cu intenția de a blama sau de a atrage atenția asupra actualei administrații din primărie, ci doar spunem lucrurilor pe nume; reamintim oamenilor ce partid a făcut cu ADEVĂRAT lucruri benefice pentru Municipiul Câmpia Turzii.

  • În perioada menționată, social-democrații au purtat negocierile aferente aducerii Stadionului „Mihai Adam” din Câmpia Turzii înapoi, în patrimoniul primăriei (el fiind până atunci în gestiunea ISCT).
  • În aceeași perioadă a fost înființat Serviciul Pașapoarte Câmpia Turzii, care a funcționat până în 2017.
  • Dezvoltarea Parcului Municipal (zona Berc) cu modernizarea iluminatului, piste de bicicliști special amenajate, aparate pentru fitness etc.
  • Ridicarea Pieței Agroalimentare Roșii (Piața Mare). Aceasta s-a ridicat datorită social-democraților din Câmpia Turzii care au reușit să atragă fonduri de la Consiliul Județean și Guvern, pentru că încurajarea economiei locale a fost mereu cap de agendă pentru noi.
  • Parcul de pe strada Oțelarilor și parcul de pe strada Mureșului (deși administrațiea locală nu a fost condusă de PSD, în acea perioadă, consilierii social-democrați au susținut activ ambele demersuri).
  • Restaurarea clădirii de Taxe și impozite este funcțională din martie 2015, datorită acțiunii consilierilor locali social-democrați, din Câmpia Turzii, care au reușit să obține fonduri guvernamentale pentru aceasta.
  • Proiectul cultural „Prima școală română” – pentru că ne raportăm la trecutul nostru cultural (conștiință, patriotism, patrimoniu cultural etc.) care definesc comunitatea noastră de astăzi.
  • Înființarea Parcului industrial și aducerea investitorului spaniol Cikautxo – producător de componente auto. Totodată, în cadrul acestui proiect s-a realizat și primul forum italiano-român pentru atragerea de investitori, în municipiu. Social-democrații, pe lângă faptul că susțin și protejează economia locală, sunt conștienți și de aspectul deosebit de important al investițiilor străine sănătoase și juste.
  • Administrația PSD din perioada 2012-2016 a modernizat pasajul peste calea ferată spre cartierul Șarât precum și asfaltarea de străzi din cartierul menționat și din cartierul Lut.
  • Pentru că niciunul din aspectele vieții nu este mai important decât sănătatea, social-democrații din Câmpia Turzii au înființat prima secție de neurologie din orașul nostru. Pe acest raționament a fost modernizat și Dispensarul TBC, cu aparatură funcțională pentru desfășurarea serviciilor medicale. Toate acestea au făcut parte dintr-un program mai mare al PSD Câmpia Turzii, de modernizare și eficientizare a Spitalului Municipal din Câmpia Turzii.

Faptul că multe astfel de proiecte demarate în timpul administrației PSD s-au concretizat efectiv sub administrația PNL, credem că este nedrept, în primul rând față de oameni, ca aceștia din urmă să își asume meritele (mai ales că au fost lăsate în paragină proiectele, măcar dacă se continuau). Aceasta este importanţa continuităţii, când îți pasă de oraș și de oameni, proiectele bune nu au culoare politică, când vrei doar să distrugi în schimb și să peticești orașul, aruncând praf în ochi oamenilor, nu mai putem discuta de consecvență politică.