Sunt GHEORGHE IULIAN RECE

M-am născut în Campia Turzii și vreau să îmi cresc nepoții tot aici. Sunt un om simplu, cu frică de Dumnezeu, care își iubește familia și urbea. Mama m-a botezat “Gheorghe”, după numele Sfantului care a învins balaurul.

Am intrat în politică convins fiind că pot aduce schimbări, pot ajuta oamenii din orașul meu, și împreună putem să trăim în orașul pe care ni-I dorim. Sunt un om de echipă, iar echipa mea va fi municipalitatea orașului.

Sunt inginer de profesie, iar întreaga viață și carieră mi-am construit-o muncind alături de soția mea, vazând de cei din jurul nostru și învătând în mod continuu.

Muncă, implicare, consecventă și politică

Anul 1998 mă găsea în postura unui tânăr licențiat al Facultății de Electrotehnică, din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca.

Am căutat să imi practic meseria acasă, în orașul meu, Câmpia Turzii. Viața m-a purtat în mediul privat, în proiecte de mare anvergură, cu noi și noi provocări care au ajuns să mă definească din punct de vedere profesional. Cu pași mici, multă muncă, fără să ard etape am reusit să performez în mediul privat, pentru ca apoi să pot ridica standardele de performanță să implementez noi proiecte în Compania de Apă Aries, încă din anul 2013, din postura de Șef de Sucursală, Coordonator zonal.

Politica a venit din dorința de-a conta și de-a aduce schimbarea în bine, în comunitatea mea. Am muncit, am învățat, am crescut și acum vreau să dau înapoi comunității cel mai bun produs pe care l-a putut produce, prin candidatura mea la funcția de Primar al Municipiului Câmpia Turzii.

Comunitatea, orașul și „Iumea mea,,

Bunătatea, bunul simț respectul pot construi o lume mai bună. Valorile creștinești mă definesc și cred cu tărie în puterea fiecărui om de-a găsi ce este mai bun în el. Misiunea mea pe acest Pământ se ghidează după sloganul:

„ Incearcă să fii un om de valoare, nu neapărat, un om de succes ! “

Știu ca pot aduce valoare în oraș, doar având cetățenii langă mine; ei sunt adevărata valoare și doar împreună putem construi societatea pe care ne-o dorim.

Schimbarea începe cu noi

“Toate cele intâmplate trebuie să fie lecții pentru fiecare dintre noi, dintr-un trecut pe care îl lăsăm în urmă. Societatea impune schimbare și evolutie. Partidul a ascultat vocea cetățenilor, s-a curățat de tot ce era toxic, aducând în primul rând oameni cu drag de oameni, cu experiență și expertiză în domeniul lor. Nu este un basm, la noi adevarul și dreptatea chiar au învins.”

Gheorghe Iulian RECE

Acasă — Familia mea

Mulțumesc lui Dunnnezeu pentru parinții pe care i-am primit, pentru minunata mea soție pentru cel care mă determină în fiecare zi să mă bucur de viață, fiul meu.